DOSTAVA ZA UGOSTITELJSTVO

Ako si vlasnik restorana, kafića ili bistroa, mi ti pružamo sveža, kvalitetna voća i povrća kako bi tvoji gosti uživali u najukusnijim obrocima. Naši proizvodi, potpuno sveži, direktno iz komore, stižu svako jutro na adresu ugostiteljskog objekta. Voće i povrće biramo RUČNO, a isporuka je moguća je DANAS ZA sutra. Naša misija je da ti olakšamo posao i da tvoji klijenti uvek dobiju najbolje.

 

DOSTAVA ZA KORPORATIVNE KLIJENTE

Zalažemo se za promociju zdravlja na radnom mestu Za velike korporacije koje žele da podrže zdrave navike među svojim zaposlenima, nudimo dostavu svežeg voća i povrća direktno na njihovu adresu. Naš cilj je da doprinesemo zdravijem radnom okruženju i da omogućimo tvojim zaposlenima da se osveže i napune energijom na najzdraviji mogući način.

 

DOSTAVA NA KUĆNU ADRESU

Za sve one koji cene kvalitet i svežinu u svojoj ishrani, nudimo dostavu voća i povrća direktno na tvoju kućnu adresu. Bilo da želiš da podržiš zdrav način života ili jednostavno tražiš najukusnije voće i povrće za svoju porodicu, mi smo tu da ti pružimo najbolje što priroda može da ponudi.

brand
brand
brand
brand
brand
brand
brand
brand
brand
brand